VORES GRØNNE TRÅD

I Naboskab er den røde tråd grøn. Derfor udfører vi kun opgaver, som bidrager til en positiv social og grøn omstilling. Men vi arbejder også med at reducere vores egen CO2e-udledning.

 

Vi arbejder med Verdensmål

Vi udfører kun projekter der fokuserer på én eller flere af de bæredygtige bundlinjer. Derfor indgår verdensmålene i alt vores arbejde, primært verdensmål 11, 12 og 13.
Læs mere her.

Vi CO2-kompenserer med 200%

Vi har besluttet at dobbeltkompensere for vores CO2-udledning via Climaiders klimaprojekter. Det betyder, at vi ikke bare er CO2-neutrale, men CO2-negative. Se vores certifikat her.

Vi er med i FN's Global Compact

Vi er med i Global Compact Denmarks 10 principper for etisk virksomhedsansvar inden for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Vi sparer strøm - også i skyen

Vi sparer på strømmen ved at slukke alle stikkontakter, når de ikke bruges. Vores webside og interne databaser ligger på Google Drive, som er en af de grønneste cloud-løsninger.

Vi printer mere ansvarligt

Vi trykker som udgangspunkt vores tryksager hos KLS PurePrint. Det betyder, at de produceres uden skadelige kemikalier, og at de indgår positivt i naturens eget kredsløb, når de nedbrydes.

 

Vi deler og køber brugt

Vi undersøger altid muligheden for at købe brugt frem for nyt, og vi udleverer ikke overflødigt merchandise til kunder. Og vi deler faglitteratur i vores kontor-bibliotek.

Vi sparer på papiret

Vi mindsker udprint ved at læse rapporter og andre tekster digitalt. Hvis vi printer, er det først og fremmest i sort/hvid og på begge sider af papiret.

Vi cykler fra A til B

Vi ejer ikke en firmabil, men cykler eller tager offentlig transport fra a til b. Vi flyver ikke, medmindre vi er nødsaget til det - hvis vi flyver, CO2-kompenserer vi.

Vi har PFA Klima Plus pension

Vi har PFA Klima Plus pension, hvilket betyder, at vores medarbejdere kan vælge klimavenlige pensionsplaner. Læs mere på PFA’s hjemmeside.

Vi affaldssorterer

... selvfølgelig.

 

Vi vil gerne gøre mere. Derfor kender alle ansatte til vores CO2-regnskab, og vi taler løbende om, hvordan vi kan reducere vores klimaaftryk endnu mere. Har du et forslag?