CO2-BESPARELSE

Vi hjælper med at finde ud af, hvordan jeres virksomhed bliver mere cirkulær og bæredygtig.

 

En grøn forretningsstrategi er ikke bare vigtig for klimaet, men også for virksomhedens økonomi og fremtid. Vi hjælper med at kortlægge jeres klimaaftryk og finde ud af, hvordan I kan mindske aftrykket med størst effekt på omsætning, kundetilfredshed og jordklode. Vi er ambitiøse og stiler efter en cirkulær økonomi, hvor jeres ressourcer indgår i et globalt eller lokalt kredsløb. Men lidt er bedre end ingenting, så vi starter med de lavthængende frugter.

 

Hvis I ønsker det, kombinerer vi forretningsudviklingen med en brugerundersøgelse før og/eller efter jeres indsats for at sikre høj kundetilfredshed.

KLIMAAFTRYK OG -POTENTIALE

Vi hjælper jer med at beregne jeres klimaaftryk og finde ud af, hvor potentialet for at nedsætte aftrykket er størst. Er det take-away emballagen, personalemaden, energiforbruget eller noget helt fjerde, der efterlader det største aftryk? Vi hjælper jer med at lave en ambitiøs og langsigtet handlingsplan, men vi høster de lavthængende frugter først. 

SAMARBEJDSPARTNERE FOR CIRKULÆR ØKONOMI

Vi hjælper med at finde bæredygtige leverandører, aftagere af jeres restprodukter og andre samarbejdspartnere, som kan give jeres grønne handlingsplan ben at gå på. 

CASES

Brdr. Lauridsen – Rådgivning om bæredygtig virksomhedsomstilling

MatKon – Rådgivning og udvikling af en cirkulær forretningsmodel