Job: Projektleder til grønne adfærdsprojekter

Projektleder til grønne adfærdsprojekter søges

Vi søger en projektleder med 3-5 års erfaring til at udføre projekter med fokus på kvalitative undersøgelser og adfærdsdesign til at fremme grøn omstilling. Du vil arbejde med landets største virksomheder, organisationer og kommuner i en virksomhed i hastig vækst med høj faglighed, fantastiske kolleger og inspirerende arbejdsmiljø.

 

OM NABOSKAB

Vi er et grønt konsulenthus med ca. 13 medarbejdere, der er specialiserede i at forstå og ændre adfærd. Siden 2014 har vi hjulpet kommuner, virksomheder og organisationer med at skabe grøn omstilling ved at gøre mennesker og adfærd til en del af beslutningsgrundlaget. Vi har specialiseret os i at bruge antropologiske metoder og adfærdsdesign til at få indsigt i menneskers barrierer og motiver for at affaldssortere, dele, genbruge, bytte, samkøre mv. Vi arbejder med kvalitative og kvantitative undersøgelser, kurser og rådgivning, og vi har gennemgået en kraftig vækst de sidste 2 år. Vi leder derfor efter den næste og helt rette til vores team.

 

STILLINGEN

Vi søger en projektleder til en fuldtidsstilling med opstart 1. september eller snarest derefter. Du har en lang videregående uddannelse som fx. antropolog, sociolog, statskundskaber, designer eller noget helt femte. Du vil arbejde selvstændigt eller i små teams med andre projektledere, studentermedhjælpere og praktikanter for at løse opgaver for vores kunder. Din base vil være i København, men vi udfører projekter i hele landet, hvorved lidt rejsetid må medregnes.
 

Arbejdsopgaverne inkluderer blandt andet at:

● Projektlede og koordinere en håndfuld projekter – både store og små
● Indsamle viden gennem kvalitative – og også gerne kvantitative - undersøgelser
● Udarbejde forslag til nudging og andre adfærdsændrende tiltag og kommunikation
● Planlægge og facilitere ideudviklende workshops
● Udarbejde skriftlige afrapporteringer og materiale
● Bistå med at skaffe nye projekter og kunder – fx. via dit eksisterende netværk
● Skabe dialog og holde møder med kunder og samarbejdspartnere
● Brainstorme og ’scope’ dig frem til nye projekter med resten af teamet

 

OM DIG

Vi søger en person, der er erfaren i at udføre projekter fra A-Z. Du har konsulenterfaring – det vil sige, du er god til at analysere problemer for kunder, komme med bud på løsninger, sammensætte tilbud, arbejde inden for et timebudget og en deadline, uddelegere opgaver og projektstyre m.m. Du er fremfor alt en primus motor, der kan eksekvere, løse problemer og få ting til at ske. Du er god til at omgås mennesker – både informanter, kunder og samarbejdspartnere – og du er komfortabel med at være på til fx kundemøder, -præsentationer og til workshops. Du er passioneret omkring egen faglighed og kompetencer, og vi ser også gerne, at du er drevet af at skabe positive forandringer gennem dit arbejde.
 
Vi ser meget gerne, at du har:
● 3-5 års erfaring med at styre og koordinere projekter – gerne store, flerårige
● Konsulenterfaring i at løse opgaver og demonstreret resultater gennem tidligere lignende projekter, opgaver eller case-studier
● Erfaring med kvalitative – og gerne kvantitative – undersøgelser og analyser
● Erfaring med adfærdsdesign, nudging og løsninger, der påvirker til ny adfærd
● Et relevant netværk inden for fx grøn omstilling, affald, miljø og CSR

 

HVAD TILBYDER VI?

Vi går op i at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor det skal være rart at komme på arbejde hver dag. Som projektleder vil du derfor få en arbejdsplads med stor mulighed for medbestemmelse, kort fra idé til handling og en god work-life balance med et minimum af overarbejde. Vi har desuden en frokostordning, sociale arrangementer og morgenbadning om tirsdagen. Og så har vi vores daglige gang på BLOX i hjertet af København, hvor du bliver del af et stort fagligt fællesskab.
 
Derudover tilbyder vi:
● Mulighed for fleksibelt arbejde – hjemme og på kontoret
● Adgang til et kæmpe fagligt netværk inden for grøn omstilling og bæredygtighed
● Blive del af en virksomhed i vækst med store muligheder for at udvikle sig fagligt
● Mulighed for faglig opkvalificering gennem kurser og netværk
● Gode muligheder for at styre og præge sit eget arbejde og projekter

 

ANSØGNING

Send motiveret ansøgning (ca. 1 side) og CV (ca. 1 side) til medstifter og direktør Hanne Hjorth på hh@naboskab.dk senest d. 15. august 2021. Samtaler og ansættelse foregår løbende.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge - uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!