VORES TEAM

Vi er et team af dedikerede antropologer, sociologer og samfundsvidenskabelige adfærdseksperter, som deler en passion for bæredygtig omstilling. Vi bruger vores viden om mennesker, adfærd, normer, kulturer og forretningsværdi til at skabe cirkulær omstilling, der giver mening for den enkelte borger, medarbejder, kunde, organisation og virksomhed.

Ida Torp Neergaard

Ida Torp Neergaard

Projektleder
Antropolog
in@naboskab.dk
29 91 70 83

Ida designer og eksekverer adfærdsstudier for kommuner, styrelser og ministerier. Hun er opmærksom på konteksten og drevet af en nysgerrighed for at finde frem til, hvad der driver mennesker for at kultivere adfærdsændringer.

Mette Binas

Mette Binas

Juniorkonsulent
Stud.polyt
mb@naboskab.dk
93 92 49 43

Mette laver observationer, interviews og analyser. Hun interesserer sig for, hvordan potentielle synergier mellem byplanlægning og adfærd kan bidrage til en mere bæredygtig by. Hun specialiserer sig pt. i byplanlægning, byudvikling og klima.

Kristoffer Ravnbøl

Kristoffer Ravnbøl

Partner og medstifter
Antropolog
kr@naboskab.dk
28 11 75 96

Kristoffer leder vores udviklingsprojekter, større undersøgelser og nye samarbejder. Hans ekspertise ligger i at afgrænse problemfelter samt finde metoder og løsninger til at omsætte indsigter til konkret viden og rådgivning.

Ninna Frandsen Thorup

Ninna Frandsen Thorup

Projektleder
Antropolog
nt@naboskab.dk
28 93 54 20

Ninna leder adfærdsstudier og brugerundersøgelser i både private og offentlige projekter. Hun interesserer sig for mennesket i den bæredygtige omstilling og brænder for lokale, sociale og bæredygtige initiativer.

Hanne Hjorth (barsel)

Hanne Hjorth (barsel)

Partner og medstifter
Cand.scient.pol.
hh@naboskab.dk
81 52 32 81

Hanne er vores daglige drivkraft med det strategiske overblik. Hun sørger for, at vi tænker nyt og spotter bæredygtige tendenser i kommuner, styrelser og ministerier. Hanne har også ansvaret for at søge offentlige puljer og private fonde.

Jonathan Jakobsson

Jonathan Jakobsson

Projektleder
Sociolog
jo@naboskab.dk
29 21 80 98

Som projektleder arbejder Jonathan med at sikre kvalitet fra start til slut i vores projekter. Han har erfaring med projektstyring og kvalitativ evaluering af affaldsplaner, adfærdsdesign og tiltag mod en mere cirkulær økonomi.

Nina Nagskov Jørgensen

Nina Nagskov Jørgensen

Forretningsudvikler
Cand.merc.(kom.)
nn@naboskab.dk
22 45 31 22

Nina er ansvarlig for at opsøge og lande nye projekter og samarbejder. Hun har solid erfaring fra - og et stort netværk på - affaldsområdet. Hendes spidskompetencer ligger i spændingsfeltet mellem strategisk kommunikation og relationsopbygning.

Maiken Reinholdt

Maiken Reinholdt

Kommunikationskonsulent
Cand.mag i medievidenskab
mr@naboskab.dk
93 98 26 28

Maiken er vores SoMe manager og digitale ekspert. Hun har et skarpt øje for visuel og strategisk kommunikation. Hun interesserer sig for samspillet mellem medier og mennesker, samt hvordan bæredygtig omstilling formidles og implementeres.

Ursula Tarp Sønderhousen

Ursula Tarp Sønderhousen

Juniorkonsulent
Stud.scient.pol.
us@naboskab.dk
24 83 77 21

Ursula laver observationer, interviews og grafisk arbejde. Hun interesserer sig for formidling og processerne bag bæredygtige forandringsprocesser, lokalt og globalt. Hun specialiserer sig pt. i klimapolitik og bæredygtig udvikling.

Sofie Martine Dideriksen

Sofie Martine Dideriksen

Udviklings- og Kommunikationskonsulent
Cand.scient.pol. og psyk.
sd@naboskab.dk
22 83 47 79

Med sin tværfaglige baggrund omsætter Sofie viden om psyken, adfærd og organisationer til kommunikations- og udviklingsstrategier. Hun interesserer sig for, hvad der motiverer mennesker, og hvordan man skaber rum for nytænkning.

OM OS

HVAD GØR VI?
Naboskab hjælper offentlige og private organisationer med at blive mere cirkulære og bæredygtige. Vores ekspertise ligger i kombinationen af antropologiske indsigter i menneskers adfærd og hands-on-viden om tiltag inden for cirkulær økonomi, affald og bæredygtighed. Med udgangspunkt i mennesker og adfærd skaber vi indsigt i bæredygtighed, der virker. Gennem vores mange projekter har vi skabt viden, beslutninger og løsninger, der har ført til mere bæredygtighed og målbar CO2-reduktion.
 
HVEM ER VI?
Vores team består af nysgerrige, engagerede konsulenter, der er passionerede for at bruge socialvidenskabelige metoder og analyser til at engagere mennesker og organisationer i cirkulær økonomi og bæredygtighed. Vi har 7 ansatte konsulenter og 2 praktikanter. Vi benytter også freelancere og samarbejdspartnere til at løse små, store, simple og komplekse opgaver. Vi har løst opgaver for kommuner, ministerier, styrelser, store virksomheder, små virksomheder og organisationer.
 
HVORDAN STARTEDE DET?
Naboskab blev stiftet i 2014 med en vision om at accelerere omstillingen til en cirkulær økonomi med fokus på menneskers adfærd og lavpraktiske effektfulde løsninger. Naboskab ledes til daglig af Hanne og Kristoffer, og vi holder til på Enghavevej 80C i København, men løser opgaver i hele landet. Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvordan vi vil gribe en opgave an for jer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

 

MISSION & VISION

VORES MISSION
Vores nuværende forbrug er ikke bæredygtigt, og hvis alle forbrugte som i Danmark, skulle vi bruge 4,2 jordkloders ressourcer. Vi vil skabe et bedre samfund – både ressourcemæssigt og socialt. Et samfund hvor vores ressourcer indgår i et cirkulært kredsløb og skaber balance mellem vores forbrug og jordklodens kapacitet.
 
VORES VISION
Vejen dertil er bedre viden og indsigt i menneskers adfærd og opfattelser om bæredygtighed, forbrug og miljø. Vi skal sætte mennesker først i udvikling af nye løsninger for bæredygtighed, teknologi og affald. Denne viden skal hjælpe virksomheder, det offentlige og organisationer med at gå forrest i omstillingen til en cirkulær økonomi.