HVAD GØR VI?
Vi hjælper offentlige og private organisationer med at blive mere cirkulære og bæredygtige. Vores ekspertise ligger i kombinationen af antropologiske indsigter i menneskers adfærd og hands-on-viden om tiltag inden for cirkulær økonomi, affald og bæredygtighed. Med udgangspunkt i mennesker og adfærd skaber vi indsigt i bæredygtighed, der virker. Gennem vores mange projekter har vi skabt viden, beslutninger og løsninger, der har ført til mere bæredygtighed og målbar CO2-reduktion.
 
HVEM ER VI?
Vores team består af nysgerrige, engagerede konsulenter, der er passionerede for at bruge socialvidenskabelige metoder og analyser til at engagere mennesker og organisationer i cirkulær økonomi og bæredygtighed. Vi har 7 ansatte konsulenter og 2 praktikanter. Vi benytter også freelancere og samarbejdspartnere til at løse små, store, simple og komplekse opgaver. Vi har løst opgaver for kommuner, ministerier, styrelser, store virksomheder, små virksomheder og organisationer.
 
HVORDAN STARTEDE DET?
Naboskab blev stiftet i 2014 med en vision om at accelerere omstillingen til en cirkulær økonomi med fokus på menneskers adfærd og lavpraktiske effektfulde løsninger. Naboskab ledes til daglig af Hanne og Kristoffer, og vi holder til på Enghavevej 80C i København, men løser opgaver i hele landet. Hvis du har spørgsmål til vores ydelser, eller hvordan vi vil gribe en opgave an for jer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

 

 

MISSION & VISION

VORES MISSION
Vores nuværende forbrug er ikke bæredygtigt, og hvis alle forbrugte som i Danmark, skulle vi bruge 4,2 jordkloders ressourcer. Vi vil skabe et bedre samfund – både ressourcemæssigt og socialt. Et samfund hvor vores ressourcer indgår i et cirkulært kredsløb og skaber balance mellem vores forbrug og jordklodens kapacitet.
 
VORES VISION
Vejen dertil er bedre viden og indsigt i menneskers adfærd og opfattelser om bæredygtighed, forbrug og miljø. Vi skal sætte mennesker først i udvikling af nye løsninger for bæredygtighed, teknologi og affald. Denne viden skal hjælpe virksomheder, det offentlige og organisationer med at gå forrest i omstillingen til en cirkulær økonomi.