Hvad er et Naboskab?

Et Naboskab er en deleplatform, hvor jeres boligforening eller fællesskab kan dele ting på en sikker og let måde. Hvorfor eje en boremaskine hver især, når I kan gå sammen om at dele? Med Naboskab er det både lettere og billigere for jer. Samtidig gavner det miljøet og det sociale nabofællesskab.

UDSTYR I SKABET

I et Naboskab kan I dele alt fra værktøj, haveredskaber og hobbyting, til legetøj, køkken-, og sportsudstyr. Vores standard Naboskab kommer med en god basispakke af det mest efterspurgte udstyr. I kan også få skræddersy udstyret til netop jeres fællesskab eller få et tomt Naboskab, som I selv fylder op.

 

FÆLLESSKAB

Deling af ting skaber sociale forbindelser og relationer. Med et Naboskab kan i sætte gang i fællesskab i jeres forening. Derudover tilbyder vi også, at I kan få lavet en nabo-undersøgelse af jeres fællesskab, hvor vi kommer med konkrete forslag til, hvordan I kan fået bedre nabofællesskab. For en nabo-undersøgelse kontakt info@naboskab.dk og hør mere.

Sikker adgang

Vi samarbejder med SALTO, der er en af verdens førende inden for sikkerhedsløsninger. Vi har udviklet et elektronisk låsesystem, der gør det super let at dele, og samtidig giver sikkerhed og tryghed. I åbner skabet via en APP på telefonen eller med en nøglebrik. Systemet er meget brugervenligt og kan benyttes af både unge, ældre og ikke-dansktalende.

 

HVAD FÅR I?

Med et Naboskab får jeres fællesskab:

- Et Naboskab
- Levering og montering
- Udstyr til skabet
- Nøglebrikker
- Løbende servicering af Naboskab og inventar

Som noget særligt tilbyder vi også, at I kan få omdannet et eksisterende rum/skab/skur til jeres Naboskab, så I har plads til at dele større ting.

Kom i gang

Vi leverer og monterer jeres Naboskab på et sted med god adgang for jeres naboer. Det kan f.eks. være i en cykelkælder eller i gården. Vi opretter jer som brugere i vores system, så I får adgang via APP eller nøglebrik. Vi sørger også for kommunikations-materiale, som I let kan dele, og som hjælper jer igang med at bruge Naboskabet. 

    

PRIS

Prisen for et Naboskab afhænger af, hvor stor jeres forening er, hvor mange beboere der skal have adgang, hvor ofte I ønsker servicering, og det udstyr der skal i skabet. Der er et opstartsgebyr i forbindelse med at få leveret og installeret et Naboskab. Herefter betales en månedlig pris for at have adgang til udstyret. Kontakt os og hør nærmere om prisen på et Naboskab hos jer!