"VI VIL VÆRE FØRENDE I BÆREDYGTIGHED I HÅNDVÆRKSBRANCHEN"

Brdr. Lauridsen vil være Danmarks førende håndværkervirksomhed inden for bæredygtig renovering og vedligeholdelse af boliger. Materialerne skal være sundere, uden skadelige kemikalier, bedre for miljøet og til en pris, hvor alle kan være med. Det er målet, men hvordan skal det konkret iværksættes? Til at besvare det spørgsmål har Naboskab rådgivet Brdr. Lauridsen i forbindelse med deres deltagelse i programmet “Grøn Vækst via grønne forretningsmodeller” hos Copenhagen Business Hub, Erhvervshuset Hovedstaden.

 


FRA TANKE TIL HANDLINGSPLAN
For at hjælpe Brdr. Lauridsen sikkert afsted på deres bæredygtige rejse har vi bl.a.:

  • Designet og gennemført en kundeundersøgelse, hvor vi har kortlagt holdninger, visioner og barrierer hos Brdr. Lauridsens nuværende og potentielle kundesegmenter, når det kommer til valg af bæredygtige produkter og services . 
  • Lavet desk-research og ekspertinterviews om markedet for bæredygtighed i håndværkerbranchen, mulige samarbejdspartnere samt certificeringer såsom DGNB, Svanemærket og cradle-to-cradle.

Med de indsigter har Naboskab i samråd med Brdr. Lauridsen udarbejdet en ny bæredygtig vækstplan og 7 konkrete handlingsplaner heriblandt en flerstrenget kommunikationsstrategi, så Brdr. Lauridsen kan forene deres grønne og økonomiske forretningsudvikling frem mod 2030. 


BÆREDYGTIGE FRONTLØBERE I HÅNDVÆRKERBRANCHEN
Brdr. Lauridsen har i dag bedre indsigt i eksisterende og potentielle kunder, og hvordan de bedst kan målrette deres markedsføring. De har fingeren på pulsen i forhold til den seneste udvikling inden for certificeringer, cirkulær økonomi og bæredygtige materialer, så de kan være frontløbere i den grønne omstilling i byggebranchen og bidrage til mere bæredygtige boliger og bygninger.

 

VI ARBEJDER MED FN’s VERDENSMÅL – for bæredygtig udvikling

         

Delmål 7.3: Forbedring af energieffektiviteten
Delmål 11.6: Minimer byernes miljøpåvirkning
Delmål 12.2: Brug og håndter naturressourcer bæredygtigt
Delmål 12.6: Opfordr virksomheder til at agere bæredygtigt

 

VIL DU HØRE NÆRMERE?
... Om det konkrete projekt eller vores arbejde med brugerundersøgelser generelt? Så ring til projektleder og partner Kristoffer Ravnbøl (+45 28 11 75 96).