Job: Underviser og formidler indenfor adfærd, dialog og kommunikation

Naboskab søger konsulenter med erfaring i undervisning og formidling

Naboskab søger konsulenter med erfaring i undervisning og formidling indenfor adfærd, konflikt, dialog og kommunikation. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til især affaldsbranchen, men også klima, bæredygtighed og miljø generelt. 

 

 

OM DIG

Vi søger dygtige og erfarne formidlere, der kan hjælpe med at undervise og facilitere på vores forskellige uddannelser, kurser og workshops. Vi søger personer, der brænder for at arbejde i krydsfeltet mellem mennesker, adfærd og grøn omstilling. Vi ser gerne du har erfaring med emner som for eksempel:

 • Adfærdspsykologi og adfærdsdesign
 • Antropologi og mennesker
 • Kommunikation og dialog
 • Konflikt og konflikthåndtering
 • Servicekultur og ambassadørskab 

 

Du skal være komfortabel med at være på og god til at formidle, engagere og facilitere vidt forskellige målgrupper. Vi holder til i København, men underviser og holder kurser i hele landet. En del rejseaktivitet er derfor forventet. 

 

OM STILLINGEN

Hovedvægten af arbejdet er undervisning og formidling, hvortil der er knyttet udviklingsopgaver, evaluering samt dataindsamling i form af interviews og evt. feltarbejde. Arbejdsopgaverne er bl.a.:

 • Forberedelse og planlægning 
 • Undervisning og facilitering
 • Udvikling, evaluering og optimering af indhold 
 • Udførelse af interview og dataindsamling 

Vi ser gerne, at du har minimum et par års relevant erhvervserfaring efter endt studie, og du skal have konkret erfaring med at facilitere og undervise på fx kurser, uddannelser eller workshops. Din uddannelsesbaggrund er mindre relevant - det kan fx være indenfor psykologi, antropologi, design, kommunikation, sociologi, retorik, pædagogik m.m. 

 

Naboskab er en konsulentvirksomhed, der hjælper både offentlige og private kunder med at blive mere bæredygtige. Vi laver undersøgelser, analyser, rådgivning og undervisning. Vi oplever stor efterspørgsel på vores arbejde, og derfor søger vi nu konsulenter til særligt vores undervisningsdel. Du vil arbejde med landets største virksomheder, organisationer og kommuner i en virksomhed i hastig vækst med høj faglighed og dejlige kolleger.

 

HVAD TILBYDER VI

Vi går op i at skabe et sjovt miljø, hvor det skal være skønt at komme på arbejde hver dag. Du vil derfor opleve en rar arbejdsplads med kort fra idé til handling og stor mulighed for medbestemmelse. Vi har vores daglige gang på BLOX i hjertet af København, hvor du bliver del af et stort fagligt fællesskab. Vi går meget op i godt arbejdsmiljø med meget lidt overarbejde og en god work-life balance. Vi har frokostordning, sociale arrangementer og badning i havnen året rundt. Derudover tilbyder vi:  

 • Adgang til et kæmpe fagligt netværk inden for grøn omstilling og bæredygtighed  
 • Blive del af en virksomhed i vækst med store muligheder for at udvikle sig fagligt  
 • Mulighed for faglig opkvalificering gennem kurser og netværk  
 • Gode muligheder for at styre og præge sit eget arbejde og projekter  
 • Mulighed for fleksibelt arbejde – hjemme og på kontoret  

 

ANSØGNING OG HENVENDELSE

Vi søger konsulenter til både deltid og fuldtid og med mulighed for opstart snarest muligt. Send ansøgning (max 1. side) og CV (max 1 side) til kr@naboskab.dk.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge - uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder.

Vi glæder os til at høre fra dig!