Naboskab søger kommunikationsstudent

Naboskab søger kommunikationsstudent

 

OM NABOSKAB

Vi er et antropologisk konsulenthus med speciale i grøn omstilling. Siden 2014 har vi hjulpet kommuner, styrelser, ministerier og virksomheder med at blive mere bæredygtige og cirkulære. Vi benytter hovedsageligt kvalitative metoder til at skabe indsigt i menneskers adfærd, hverdag og værdier, som vi omsætter til strategi, kampagner, forretningsudvikling og adfærdsændringer. Vi er drevet af en vision om at skabe et bæredygtig samfund, og vi arbejder kun med projekter og løser opgaver, som vi ser bidrager til dette formål.

 

OM STILLINGEN

Stillingen er 2 dage om ugen, og du vil skulle arbejde med vores kommunikation og markedsføring for at fortælle omverden om vores projekter, arbejde og vision. Du skal eksekvere på kommunikationsindsatser, og du vil være med til at sætte den strategiske ramme for vores markedsføring og kommunikation. Arbejdsopgaver tæller:

 • Udarbejde SoMe opslag til LinkedIN
 • Skrive nyhedsbreve
 • Bidrage til den strategiske retning for vores markedsføring og kommunikation
 • Copywriting af artikler, blogindlæg og skriftligt materiale
 • Kommunikationsopgaver forbundet med at formidling af resultater og projekter
 • Analysere og optimere vores kommunikationsindsatser
 • Udarbejde casebeskrivelser til hjemmeside

 

VI SER GERNE AT DU

 • Læser på en relevant uddannelse fx kommunikation, retorik, journalist m.m.
 • Har relevant og brugbar erhvervserfaring fra tidligere
 • Erfaring med at skrive om bæredygtighed, cirkulær økonomi eller affaldsområdet
 • Erfaring med at skabe resultater på kommunikationsområdet

 

Du skriver naturligvis fejlfrit, klart og tydeligt og kan omsætte resultater, projekter og indsigter på en måde, der skaber engagement, interesse og synlighed. Du trives ved at udarbejde artikler, der fænger, og måske du også har kompetencer inden for foto og video. Du eksekverer, får tingene gjort, har en positiv indstilling og er ikke bange for nye udfordringer.

 

AT ARBEJDE HOS OS

Vi går op i at skabe et sjovt miljø, hvor det skal være skønt at komme på arbejde hver dag. Du vil derfor opleve en rar arbejdsplads med kort fra idé til handling og stor mulighed for medbestemmelse. Vi har vores daglige gang på BLOX i hjertet af København, hvor du bliver del af et stort fagligt fællesskab. Vi går meget op i godt arbejdsmiljø med meget lidt overarbejde og en god work-life balance. Vi har frokostordning, sociale arrangementer og badning i havnen året rundt.

 

ANSØGNING OG HENVENDELSE

Send motiveret ansøgning og CV (1 side hver max i én fil) til Hanne Hjorth på hh@naboskab.dk. Læg vægt på, hvordan dine erfaringer og kompetencer kan hjælpe Naboskab fremad, og hvorfor netop du er den rette. Samtaler afholdes løbende til ansættelse snarest muligt.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge - uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!