Udvikling af affaldsspil for børn til Grønne Dage 2018

Grønne Dage er en årlig familiekonference arrangeret af Frederiksberg Kommune. Her kan borgerne komme og lade sig inspirere af foredrag, workshops og udstillinger fra forskellige virksomheder og organisationer, der arbejder med bæredygtighed. I 2018 var omdrejningspunktet FN’s Verdensmål, og Naboskab var med for anden gang.
 
SHOWCASE AF BÆREDYGTIGE LØSNINGER 
Igen i 2018 havde vi et bytteskab og et naboskab med, selvom disse ikke længere er vores kerneydelser. Det gjorde vi for at inspirere til deleøkonomi og en livsstil, hvor vi udveksler ressourcer med hinanden. For vi har meget, vi sjældent bruger.
 
LÆS OM VORES BYTTESKABE HER OG VORES NABOSKAB HER
 
UDVIKLET AFFALDSSPIL FOR BØRN
Som noget nyt havde vi også medbragt vores nyudviklede affaldsspil, ”Affaldets Cirkler”. Og det var en kæmpe succes. Affaldets Cirkler er et brætspil om ressourcer og genbrug, som på en sjov og involverende måde lærer spillerne om cirkulær økonomi. Spillet er skabt til at starte en debat om sortering og udfordrer både børn og voksne. Med 600 besøgende var spillet konstant i gang og flere kom tilbage for at prøve igen.
 
LÆS MERE OM AFFALDSSPILET HER 
 

VI ARBEJDER MED FN’s VERDENSMÅL – for bæredygtig udvikling


 

 

 

 

Delmål 11.6: Minimer byernes miljøpåvirkning
Delmål 12.5: Reducer affaldsmængden betydeligt
Delmål 12.8: Udbred forståelse for bæredygtig livsstil

VIL DU HØRE NÆRMERE?

Om det konkrete projekt eller vores arbejde med at facilitere workshops og undervisningsaktiviteter generelt? Så ring til projektleder Sofie Martine Dideriksen (M: +45 22 83 47 79) eller partner og medstifter Kristoffer Ravnbøl (M: +45 28 11 75 96)