18/3 2021 Webinar: Hvordan nytænker vi storskrald med indsigter om adfærd?

 

Webinar: Hvordan nytænker vi storskrald med indsigter om adfærd?

 

Vil du have viden, inspiration og konkrete idéer til dit arbejde med at øge genbrug og genanvendelse af storskrald? Og vil du have indsigt i både borgerens, kommunens og affaldsindsamlernes synsvinkel? Så kom til vores første ud af en række adfærdstalks om grøn omstilling:

 

Torsdag d. 18. marts 2021 kl. 9.30

 

Den nye affaldsplan stiller krav til eftersortering af storskrald med henblik på øget genanvendelse og forberedelse til direkte genbrug. Med god grund. Hvert år smider vi danskere ca. 400.000 tons storskrald ud, og alt for meget af det ryger direkte til forbrænding. I Københavns Kommune tror hver tredje borger, at gode møbler bliver sorteret fra og solgt til genbrug, og det gælder med garanti også for andre kommuner. Desuden viser vores undersøgelser gang på gang, at borgere efterspørger bedre muligheder for bytte og genbrug. Men hvordan ændrer vi på statistikken?

 

Hvordan skaber vi bedre sortering ved kilden? Hvilke løsninger fungerer bedst? Og er storskraldsafhentning i sin nuværende form tidssvarende?

 

På webinaret deler vi ud af vores viden og erfaringer fra konkrete projekter med adfærd, sortering og motivation på storskraldsområdet. Vi får også besøg af Københavns Kommune og affaldsindsamleren Urbaser, som fortæller om deres arbejde med at øge genanvendelse og genbrug af storskrald. På den måde kommer vi omkring emnet fra tre forskellige vinkler: borgerens, planlæggerens og indsamlerens.

 

Tilmeld dig her 👇 og få besked, når programmet er klar.
Det er gratis at deltage.