Hvad er en byttestation?

Naboskab laver store Byttestationer, der fungerer som sociale mødesteder i offentlige byrum.  Byttestationen har en helt konkret ressourcemæssig funktion, da den forebygger affald direkte. Byttestationen er en stor installation primært bygget i genbrugt træ, hvor borgere i lokalområdet kan stille og bytte ting med hinanden.

Byudvikling

Naboskab fokusere på lokal fællesskab og ressourcer, når vi arbejder med udvikling af byens rum og offentlige pladser. Vi arbejder med en kombination af fysiske installationer med sociale aktiviteter og byliv. Byttestationen kombinerer et praktisk aspekt med et uformelt socialt mødested i byrummet. Det skaber nye møder og fællesskaber på tværs i byrummet.

Design og udtryk

Vores Byttestation er designet og indrettet med forskellige rum, så den indbyder til bytte af forskellige ting som f.eks. tøj, bøger, service, køkkenting og legetøj. Den smarte ruminddeling hjælper folk med at holde orden, og vi bygger Byttestationen af genbrugsmaterieler, så den cirkulære tankegang er fuldendt.

 

Opsætning

Vi står for både design, udformning og konstruktion. Vi kan skræddersy Byttestationen til jeres behov, så den passer ind i netop jeres område. Vi tilbyder også målrettede kommunikationsindsatser, der tiltrækker og informerer borgerne om affalds-forebyggelse og genbrug i det offentlige rum. Vi tilbyder også løbende servicering, rengøring og afhentning af gamle ting.