Hvordan skaber vi fremtidens genbrugspladser til virkelighedens mennesker?

Gratis webinar!

 

Vil du have inspiration og konkrete idéer til dit arbejde med at styrke genbrugspladsen til mere genanvendelse og genbrug? Vil du have indsigt i de innovative løsninger, som allerede findes og afprøves derude? Så kom med til adfærdstalk:

 

Tirsdag d. 22. juni 2021 kl. 9.30-11.00

 

Den nye affaldsplan stiller krav om direkte genbrug på alle genbrugspladser, og om at private aktører skal have førsteret til at videresælge genbrugseffekter. Det giver genbrugspladserne en ny rolle, nye udfordringer og nye muligheder. Engang havde vi lossepladser, nu har vi genbrugspladser, og i fremtiden skal vi have innovative pladser med rum for cirkulære materialestrømme, genbrug og kreativitet. Men hvordan kommer vi derhen? 

 

Hvordan skaber vi fremtidens genbrugspladser? Hvordan ændrer vi borgernes syn på genbrugspladserne? Og hvordan bliver genbrugspladser til platforme for cirkulær økonomi?

 

Det er dét, vi gerne vil diskutere med dig til denne adfærdstalk. Vi deler ud af vores viden og erfaringer fra projekter med adfærd og udvikling af genbrugspladser (smugkig i vores cases her). Vi får også besøg af Kolding Kommune, som vil fortælle om den innovative genbrugsplads i Kolding Nord og Københavns Kommune, som vil fortælle om deres nærgenbrugsstationer. 

 

Tilmeld dig her 👇 og få besked, når programmet er klar.

Det er gratis.