Om os

Naboskab blev stiftet af Hanne og Kristoffer i 2014 med en mission om at hjælpe Danmark med at omstille sig til en cirkulær økonomi. Vi tror på, at vi skal bygge og udvikle fremtidens byer, virksomheder og institutioner efter nye innovative løsninger med fokus på bæredygtighed, cirkulær økonomi og lokale fællesskaber. Derfor undersøger vi hvordan mennesker tænker, handler og forstår ressourcer og fællesskab.
 
På den baggrund tilbyder vi kommuner, virksomheder og organisationer rådgivning, idéudvikling og brugerundersøgelser. Vi driver  socialøkonomisk konsulentvirksomhed og arbejder kun med opgaver, der skaber social eller miljømæssig værdi. Den kortsigtede værdi vi skaber kommer folk til gavn lokalt og den langsigtede værdi vi skaber kommer samfundet til ved at styrke omstillingen til en cirkulær økonomi.

MISSION & VISION

Missionen
Vi vil bidrage til at skabe en verden uden affald, hvor alle ressourcer indgår i et cirkulært kredsløb. En verden hvor der er et bæredygtigt forhold mellem menneskets forbrug og jordens ressourcer. Vi vil gøre Danmark til et foregangsland for løsninger, der kan sprede vores mission om en verden uden affald.
 
Visionen
Vi vil udvikle, teste og udbrede nye innovative løsninger for, hvordan vi opfatter og bruger ressourcer til gavn for både samfund, forretningsliv og miljø. Vi vil inkludere danskerne i fremtidens bæredygtige løsningerne ved at lytte, forstå og skabe viden. Vi står til rådighed for alle, der vil udbrede cirkulær økonomi med udgangspunkt i mennesker og fællesskaber.

Baggrund

 
Naboskab blev stiftet i København i marts 2014. Idéen med Naboskab opstod, fordi vi ofte stod og manglede ting som fx værktøj, køkkenmaskiner, sportsudstyr m.m, men ikke havde lyst til at forbruge på unødvendig vis. Derfor tænkte vi, at det var smartere, billigere, godt for miljøet og bedre at dele det med naboerne.


Ved den anerkendte DANSIC-konference 2014 blev Naboskab blandt 12 sociale og miljømæssige idéer tildelt førstepræmien som den mest innovative og bæredygtige idé. Det blev starten på Naboskab og vores arbejde med deling af ressourcer, stærkere fællesskaber blandt naboer og grøn omstilling.

TEAM

Vores team består af skarpe og kompetente medarbejder, der alle deler en fælles passion for fællesskaber, mennesker, bæredytighed og cirulære løsninger. Vi er fagligt stærke i antropologiske metoder, værktøjer og analyse. Derudover er vi dygtige til at forstå samfundsmæssige komplekse problemstillinger. Vi arbejder altid ud fra følgende værdier.
 

Kristoffer Ravnbøl

Kristoffer Ravnbøl

Partner, medstifter og antropolog
kr@naboskab.dk
Tlf. 28 11 75 96

Kristoffer arbejder med Naboskabs undersøgelser, viden og metodeudvikling. Kristoffers ekspertise ligger i at forstå andre menneskers behov og opfattelser og til at omsætte brugerindsigter til konkret viden og rådgivning. Kristoffer har en kandidatgrad i antroopologi ved Københavns Universitet.

Hanne Hjorth Jensen

Hanne Hjorth Jensen

Partner og medstifter
hh@naboskab.dk
Tlf. 81 52 32 81

Hanne er uddannet i statskundskab ved Københavns Universitet og er den daglige drivkraft i Naboskab med det strategiske overblik. Hanne trækker på sin tidligere erfaring med fundraising og udviklingsarbejde og sørger for at Naboskab konstant er i udvikling og bevægelse.

Emil Ambus Madslund

Emil Ambus Madslund

Byplanlægger
ea@naboskab.dk
Tlf. 22 41 98 38

Emil arbejder med byplanlægning og de bagvedliggende processer og de deraf følgende konsekvenser for byens befolkning. Emil er kompetent i en lang række metodiske og teoretiske værktøjer og bidrager til både planlægning, udførsel og efterfølgende analyse i Naboskabs forskellige projekter.

Louise Lund

Louise Lund

Projektmedarbejder
ll@naboskab.dk
Tlf. 52 76 47 27

Louise har en kandidatgrad i statskundskab ved Københavns Universitet. Louise er dygtig til at forstå mikro-interaktioner mellem mennesker og arbejder med brugerundersøgelser, metodedesign og analyse af data

Isabella Sokoler

Isabella Sokoler

Design ingeniør
ls@naboskab.dk
Tlf. 61 30 87 36

Isabella interesserer sig for hvordan bæredygtighed kan blive en del af den moderne by. Hun arbejder med at kortlægge og forstå brugen af dele- og bytteplatforme i forhold til design, udtryk og brug. Isabella er kandidatstuderende i Spatial Designs and Society ved Roskilde Universitet

Hold dig opdateret med nyheder fra Naboskab. Vi udsender et nyhedsbrev ca. en gang i kvartalet.